Jedinečný tip na lov dravců

Savage Gear https://www.mlsport.cz/znacka/savage-gear/, pro nezasvěcené nic neříkající název. Ale tomu, kdo propadl rybaření, se okamžitě vybaví úžasné chvíle strávené u vody se spoustou úlovků a neopakovatelných zážitků. Trofejní i průměrné úlovky doslova hltající nástrahy z široké nabídky tvarů a barev.

Nejznámější produkty této značky jsou právě nástrahy na lov přívlačí. Tato jedinečná technika lovu dravých ryb je doslova dobrodružství. Na rozdíl od technik, kdy nahodíte návnadu a čekáte až se ryba uráčí připlout a milostivě vámi nabízený pamlsek pozřít, je lov přívlačí doslova lov boj tváří v tvář dravé ryby a lovce. Chvíle, kdy se snažíte rybu přelstít a vyprovokovat pomocí nástrahy k útoku a následný boj s dravou rybou s vítězným vylovením dravce je nezapomenutelná.

privlac lov

Nástrahy Savage Gear jsou v tomto jedinečné. Nástrahy, které jsou vytvořeny a konstruovány pomocí skenováním skutečného pohybu ryb a umístění háčků, je pro dravce doslova neodolatelná kořist. Výběr nástrah pro konkrétní druh lovené ryby, barvy pro aktuální počasí a dobu lovu. Zkrátka neodolatelné nástrahy i pro samotné rybáře pro úspěšný a nezapomenutelný lov!

Pochopitelně, lov na položenou má rozhodně své kouzlo a dramatičnost. Rozhodně jakákoli technika lovu má své jedinečné kouzlo. A právě značka Savage Gear nabízí celou řadu doplňků a rybářských potřeb pro všechny techniky rybolovu. Pruty, navijáky, vlasce, spletené šňůry, zkrátka vše, bez čeho se rybář u vody prostě neobejde.

nastrahy privlac

Ale i potřeb pro pohodlí samotného lovce je pod touto značkou široká nabídka. Co může být lepšího, než v sychravém a nevlídném počasí se oddávat své vášni lovu ryb ve funkčním a teplo udržujícím oblečení? Zázemí a pohodlí pro samotný lov je neocenitelný. Stejně neocenitelný je i fakt, že vše najdeme na jednom místě, u jedné značky a za skvělé ceny.

Doporučené články